Work Force Management

Prime Consult onderscheidt zich door onze uitgebreide en specialistische kennis op het gebied van WorkForce Management. Naast de consultancy die wij leveren tijdens de implementatie van software, bieden wij ook andere diensten die te maken hebben met opleiding of het oplossen van kwalitatieve of kwantitatieve vraagstukken.

Over het algemeen zijn de werkzaamheden voor WFM te verdelen in drie categorieën. Consultancy, Implementatie en Operationeel.

WFM Consultancy

Bij WFM Consultancy gaat het voornamelijk om inrichting van de processen binnen een organisatie. Veel bedrijven groeien met mensen en diensten maar de overige diensten als bijvoorbeeld WFM blijven achter. Prime Consult helpt deze bedrijven met de inrichting van een WFM proces binnen de organisatie. Dat kan op zowel het forecasting, scheduling alsmede op het intra-day management gebeuren.

WFM Configuratie

Wanneer het aantal agenten, diensten of statistieken te groot worden om in Excel bijgehouden te worden, dan is het tijd voor een softwarepakket. De keuze van een pakket is afhankelijk van de wensen en eisen van de klant. Zowel voor de pakket keuze alsmede voor de inrichting daarvan kunt u bij Prime Consult terecht.

WFM Operationeel

In een organisatie waar de processen al zijn gedefinieerd en er al een software pakket aanwezig is, is toch vaak behoefte aan een WFM deskundige. Vaak behoeft de configuratie wijzigingen, moeten er nieuwe diensten toegevoegd worden of dient er een upgrade plaats te vinden. Allemaal werkzaamheden voor een WFM deskundige van Prime Consult.

Ook wanneer u tijdelijk een helpende hand nodig heeft of dat u tijdelijk de WFM groep uit wilt breiden staan er WFM mensen van Prime Consult voor u klaar.

Neem contact op met info@primeconsult.nl voor meer informatie of bel +31 654 36 33 22.